Lista mea de bloguri

Like my blog?

miercuri, 25 iulie 2012

Inspiratie - Sezonul nuntilor

Ei bine, pentru ca am vazut ca e suuuuper in trend sa vorbim despre sezonul nuntilor si despre tinutele pe care le abordam intr-o astfel de imprejurare si inspirata fiind de Lavi si de alti bloggeri am hotarat sa scriu si eu despre acest subiect.

Intr-adevar, ma deprim maxim cand ma duc la o nunta pentru ca 70% (sunt generoasa chiar cu procentul) dintre invitati sunt imbracati si imbracate de parca suntem la petrecerea cu tema: cea mai nepotrivita tinuta... Pe de o parte, sunt doamnele si domnisoarele cu corset si fuste de tafta, cu sarmalute fixate cu un kilogram de fixativ si machiate in culori cat mai stridente posibil si cu cat mai mult sclipici (cele mai multe fac parte din acesta categorie). Pe de alta parte, sunt cele imbracate de parca ar merge la piata, cu poseta de zi, rochii de panza sau pantaloni negrii, odiosi, din poliester si o bluza oarecare. Despre domni, nu vreau sa vorbesc foarte mult, pentru ca nu este de competenta mea, dar nu ma pot abtine sa nu zic doar atat: camasa cu maneca scurta la costum - NEVER, blugi si sacou la nunta - NEVER, la fel pantofi sport - interzis categoric! As mai avea o problema cu ochelarii de soare purtati smechereste pe cap (bleah), cu ciocatele si cu camasile cu scris pe ele (odios).

Revenind la lucruri mai placute, am facut o selectie de rochite frumoase, unele mai elegante (pentru nuntile cu tinuta black tie sau de seara), unele potrivite si pentru zi. Pozele sunt preluate de pe http://www.rosaclara.%20ro/ si http://www.nissa.%20ro/ in cea mai mare parte si reprezinta rochite pe care le-as cumpara si purta cu tot dragul personal! Sper sa fie pe gustul vostru :)
 Sa incepem, asadar:










Sau, daca sunteti in criza de inspiratie, puteti oricand apela la faimoasa little black dress si sa o accesorizati colorat si original!

Va doresc zile stilate si insorite :D

ShareThis