Lista mea de bloguri

Like my blog?

miercuri, 2 martie 2011

Lacul de unghii ultrarezistent Farmec - Review

Salutare! Dupa o absenta destul de indelungata, m-am decis sa fac un scurt review despre un produs care m-a impresionat! Este vorbe de lacul de unghii ultrarezistent Farmec. L-am descoperit din intamplare, aflandu-ma in cautarea unui lac de unghii intr-o anumita nuanta de roz. Nuanta am gasit-o in paleta multor branduri, dar problema era bugetul meu pre-ziua de salariu! Am decis intr-un final sa achiztionez un lac Farmec, gandindu-ma ca si daca nu este bun de nimic nu o sa imi para rau dupa cei 5,5 lei pe care i-am dat pe el.


Ce spune producatorul:
Doamnelor si domnisoarelor, puteti alege dintr-o paleta coloristica de 40 de nuante, de la cele mai deschise pana la negru sau rosu intens! In nuante intense sau pale, sidefate sau mate, lacurile Farmec rezista pe unghii un timp indelungat, conferindu-le luciu si stralucire.
Ce spun eu:
Chiar daca am fost sceptica la inceput, lacul de unghii ultrarezistent de la farmec m-a impresionat! In ciuda pretului foarte mic (inre 5.5 ron la standurile Farmec si 6,5 ron in magazine), este un produs foarte bun! Nu pateaza deloc unghiile (aplicat desigur peste un base-coat), se aplica foarte usor si are o acoperire foarte buna chiar si intr-un singur strat si REZISTA! Chiar rezista impresionant de bine 5 zile pe unghii! Are performante demne de un lac Chanel, fara sa exagerez... Nu mi-a venit sa cred! Singurul lucru pe care pot sa i-l reprosez nunatei alese de mine este ca nu are un luciu suficient de puternic, dupa gustul meu. Dar sunt o gramada de persoane care prefera nuantele foarte mate, si oricum acest mic inconvenient poate fi remediat usor prin aplicarea unui top-coat lucios. Daca l-as recomanda? Da! Cu siguranta!

7 comentarii:

  1. Si mie imi plac lacurile de unghii Farmec, si ma bucur ca o marca romaneasca poate avea asemenea produse de calitate cu pret rezonabil :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Este grozav! Nr. 17 e super! Este f . rezistent in conditiile in care spal vase nonstop si gatesc zinic!

    RăspundețiȘtergere
  3. ma bucur, fetelor, ca avem produse autohtone ieftine si bune! dupa cum ziceam in review, chiar mi-a placut lacul asta si il voi folosi cu incredere de acum inainte!

    RăspundețiȘtergere
  4. lipseste un T -> inre 5.5 ron la standurile Farmec si 6,5 ron in magazine. Succes cu blogareala :*

    RăspundețiȘtergere
  5. hihi... merci pt corectie :) multumesc mult! pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Cristina, ce base coat si top folosesti?

    RăspundețiȘtergere
  7. Cand cum...in general nu dau foarte multi bani pe astfel de produse, folosesc cel mai mult intaritoare sub fosrma de lac transaparent (impotriva exfolierii si craparii) de la Avon sau Oriflame. Am folosit si OPI si Pineapple care sunt foarte bune. Ca topcoat, ador Sally Hansen - Mega Shine, pentru ca imi plac cele foarte lucioase. Am folosit si OPI Start to Finish, care poate fi folosit si ca baza si ca finish, dar pretul de 60 ron mi se pare sincer cam mare...

    RăspundețiȘtergere

ShareThis