Lista mea de bloguri

Like my blog?

sâmbătă, 16 iulie 2011

Nesimtire socanta!




Primesc din cand in cand pe mail newsletters de la Divahair si foarte rar le si urmaresc (motivele pentru care nu mai imi place deloc acest site si forum o sa vi le impartasesc intr-un post ulterior). Revenind, observ un topic ce mi-a atras pe loc atentia intitulat Plecam cu colacul de WC dupa noi? Am accesat din curiozitate topicul, era practic vorba despre disconfortul de a folosi toaletele publice, care de cele mai multe ori sunt adevarate focare de infectie, si diferite metode de a evita cat mai mult posibil contactul cu orice suprafata din grupul sanitar. Iata ce scrie pe forum o doamna/domnisoara:

daca nu se vede prea clar, asta scrie: "incerc sa ma abtin pe cat posibil,insa daca totusi folosesc WC-le publice ,urc cu picioarele pe el,or' fac pipi alaturi ,depinde de incapere si de WC"
OMG!!! Sa te urci cu picioarele pe WC? O fi avand si tocuri domnisoara si face echilibristica pe marginea vasului de toaleta?! Sau, si mai si, sa faci pipi LANGA WC???? Pe jos??? Adica o tipa care are acces la internet (ceea ce presupune un anumit grad de civilizatie), ba mai si navigheaza pe site-uri de frumusete si moda face pipi pe jos??? Bravo, domnisoara!

M-a lasat fara cuvinte...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ShareThis