Lista mea de bloguri

Like my blog?

luni, 27 iunie 2011

Capricii de iunie





Ador luna iunie... poate si pentru ca sunt nascuta in aceasta luna, nu stiu exact care este motivul, dar iubesc fiecare zi din ea! Ma rasfat in fiecare zi cu capsuni si cirese si desigur cu inghetata asezonata cu aceste minunate fructe. Imi place vremea capricioasa, asemeni unei femei cu toane, care ne rasfata cu zile toride, ca mai apoi sa ne surprinda cu ploi si furtuni violente. Imi place ca in iunie imi scot si eu la lumina garderoba de vara si incep sa port rochite fluide cu imprimeuri florale, sandale si bluzite vaporoase. Incep sa prind curaj si la capitolul machiaj si indraznesc sa port culori tari, vii, precum turcoazul, galbenul, fucsia...  In general, luna iunie reprezinta pentru mine (tocmai pentru ca sunt nascuta atunci) si un prilej de efectua o lunga sesiune de cumparaturi, ocazie cu care imi reimprospatez garderoba si colectia de cosmetice. Am ales sa impartasesc cu voi in acesta postare ce mi-am mai cumparat, ce imi place si ce folosesc cel mai mult in acesta luna minunata.




1. Avon Sun After Sun Shimmering Tan Enhancer - este o lotiune de corp care da o nuanta foarte placuta pielii fara a avea efect autobronzant si fara a pata hainutele. Contine particule aurii, shimmering, care dau un luciu frumos pielii, mai ales in lumina naturala. Imi place si mirosul, desi nu este deloc persistent, si senzatia pe care mi-o confera aplicata pe piele. Catifeleaza si hidrateaza destul de bine, fara a excela la acest capitol. Insa efectul vizual este foarte frumos.





2. Lacuri de unghii in culori "turbate" - le port exclusiv vara si exclusiv pe unghii scurte. Arata foarte bine si foarte "de vara" si se potrivesc perfect cu tinutele lejere specifice anotimpului cald. Am o fixatie pe turcoaz, pentru ca este culoarea mea preferata, dar imi plac cam toate culorile, cu conditia sa aiba o nuanta placuta si sa se potriveasca perfect cu intreg outfitul. Recomandarile mele:
3. BIODERMA Photoderm Max Stick  cu FPS 50 - Foarte util in conditiile in care raditiile solare au atins cote alarmante, acest stick protejeaza foarte bine buzele si zona sensibila din jurul acestora. Eu am buze foarte sensibile si sufar foarte tare atat iarna cat si vara, cand buzele mi se usca foarte tare si mi se cojesc.
4. Retro swimming suit - chiar daca am auzit multe critici aduse acestor costume de baie de inspiratie retro, mie mi se par foarte dragalase. In plus, avantajeaza foarte multe tipuri de silueta si ascund micile imprefectiuni. Aarata excelent insa si pe o silueta fara cusur, iar aerul retro este irezistibil si dragalas.






4. Balsamul de buze - imi este indispensabil si il port mereu cu mine. Defapt, am o groaza de astfel de balsamuri, cam cate unul in fiecare geanta, pentru ca, zapacita fiind, mi le uit mereu prin bzunarele interioare ale gentutelor. Vara, este bine sa alegem produse cu FPS si pentru buze, pielea acestora fiind foarte sensibila la radiatiile solare.
Imi plac:
- Nivea Sun, cu vitamina E, cel mai puternic dintre oxidanti si FPS 25
- Hemel Lip Care care contine  ceara de albine naturala, propolis, unt de cacao, unt de shea, ulei de galbenele, ulei de migdale, ulei de morcovi, ulei de curry, vitamina E, caroten
- Yves Rocher Balsamurile Plaisirs Nature - care din pacate nu au FPS dar au un ambalaj foarte dragut si arome delicioase
Va astept cu completari...

O vara minunata!

2 comentarii:

  1. eu am o obsesie vara, sa port unghiile de la picioare rosii si unghiile de la maini nude, la fel ca si tine, scurte. Sau ambele colorate dar mai ales unghiile de la picioare mi se pare ca arata super daca ies in evidenta. Ai uitat sa mai adaugi la lista parfumurile florale care ne incanta vara si ochelarii de soare pe care eu abia astept sa bata cate-o raza sa-i folosesc.:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Daaa, categoric si parfumurile florale si ochelarii de soare :) le-am mai pomenit intr-un alt post si nu doream sa devin plictisitoare :p Si eu le ador, pe ambele!

    RăspundețiȘtergere

ShareThis