Lista mea de bloguri

Like my blog?

joi, 17 februarie 2011

Best Dressed @ Grammy Awards 2011

Pentru ca am chef de un pic de fashion azi si pentru ca cel mai recent eveniment desfasurat pe "covorul rosu" a fost decernarea Premiilor Grammy, am decis sa va arat si eu care au fost tinutele mele preferate. Parerile criticilor au fost si de data acesta contradictorii, insa eu o sa va arat ce mi-a placut mie:
Selena Gomez - a purtat o superba rochie aurie din colectia de Primavara 2011 J. Mendel, rochie care i-a pus excelent in valoare silueta. Simplitatea coafurii si a machiajului au intregit perfect tinuta (J. Mendel Spring 2011 collection)
Eva Longoria - . superba ca intotdeauna! Nici nu ma asteptam la altceva de la ea... A avut un look fresh si tineresc completat de o pereche de pantofi  cu platforma, din saten, Brian Atwood. Rochita negru cu alb este creata de Ashi Studio
 Kery Hilson - mi-a placut la nebunie faptul ca desi poarte o rochie care "arata" destul de mult, este totusi foarte decenta si nu are deloc un aer trashy. Accesoriile si sandalele aurii mi se par perfect alese, iar culoarea ii vine de minune. La fel si coafura! kery poarta o rochie Basil Soda Spring 2011 RTW collection
 Jennifer Hudson - A iesit best dressed in foarte multe topuri... Nu as pune-o chiar pe locul 1, desi rochia Versace e absolut superba! Sincer, nuimi place cum ii arata sanii in acesta rochie si nu consider potrivite accesoriile, desi sunt bijuterii de lux din gamaNeil Lane. In schimb, imi plac la nebunie sandalele cu platforma Christian Louboutin. Este totusi demna de best dressed...
Jennifer Lopez- nu ma asteptam ca J Lo sa apara la categoria best dressed, dar arata uimitor in rochia mini Pucci metalica, cu clutch Daniel Swarovski ! Sincer, are niste picioare de invidiat si desi carcotasii au spus ca rochia e mult prea scurta eu consider ca arata superb!

 Julianne Hough -  Este alegerea mea personala pentru locul 1.  Poarta o rochie din sifon roz, cu imprimeu de la Maladrino  si arata absolut senzational! Culoarea ii pune perfect in evidenta ochii si pielea, iar decolteul arata...wow! Lipsa accesoriilor de la gat si maini o face si mai eleganta! Clar, nota 10!

La categoria "worst dressed" as mentiona:

1. Rhianna - desi a iesit in majoritatea topurilor "cea mai bine imbracata celebritate" (WTF ?!?!) mie nu imi place deloc, dar DELOC rochia Jean Paul Gaultier Spring 2011 Couture collection. Ok, rochia are o croiala frumoasa, imi place trena si partea de sus... dar pe bune, e prea mult!!! Btw, are lenjerie?!
 2. Kim Kardashian - a purtat o rochie aurie, metalica semnata  Kaufman Franco, varianta nefericita a Selenei Gomez. Pentru o femeie atat de sexy si de frumoasa, mi se pare o alegere foarte proasta. Nu o avantajeaza deloc si e super demodata! Asa cum spunea Kelly Osbourne, e o rochie pe care Mariah Carey ar fi purtat-o acum 15 ani :)). Un plus totusi ii acord pentru pantofii in nuante nude!



3. Katy Perry -OMG!  trebuia sa fie locul 1, dar mi-e lene sa modific! Poarta Armani Prive, o rochie ce pare mai mult un costum de carnaval, cel mult! Orice comentariu e de prisos... Eu nu stiu ce o fi fost in capul ei...

4. Si inchei cu Ciara - din nou OMG! Arata ca o ... femeie de moravuri usoare...costumata in superhero! Daca ar fi purtat un costum de cat-woman ar fi fost mai ok... Sincer... Iar pantofii negri, sunt la fel ca nuca in perete, adica total nepotriviti. pe de alta parte, oare ce s-ar potrivi cu rochia asta?!

3 comentarii:

  1. imi place topul, eva este superba ca de obicei iar kim arata grasa in rochia aia, bine nu e ea filiforma dar totusi...

    RăspundețiȘtergere
  2. ma bucur ca iti place, Lavi! pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna,

    Te invit sa urmaresti blogul organizatiei ecologice Mare Nostrum. Noi luptam pentru conservarea si salvarea mediului. Cu cat suntem mai multi, cu atat mai bine.

    Te asteptam!

    RăspundețiȘtergere

ShareThis