Lista mea de bloguri

Like my blog?

sâmbătă, 5 februarie 2011

Rimmel - Glam Eyes Mascara Beauty Review

Luna trecuta am achizitionat revista Marie Claire impreuna cu aceasta mascara cadou, la pretul de 13.99 lei, disponibila in 3 nuante: negru rubin, negru smarald si negru safir. Curioasa despre ce este vorba, am achiztionat revista, impreuna cu rimelul din dotare, in varianta negru safir.  Cele trei nuante, dupa cum le sugereaza si numele, imprumuta reflexii rosiatice, verzi sau albastrui genelor.
 Ce spune producatorul:
Volum seducator
Perii extrem de supli ai aplicatorului acopera fiecare geana, de la radacina pana la varf.
De 7X mai mult volum.
Separare perfecta.Formula catifelata adera usor pe gene, imbracandu-le pe fiecare in parte, separandu-le perfect, dar pastrand in acelasi timp volumul.

  Ce spun eu:
Mi-a placut produsul cand l-am deschis prima oara, mai ales datorita periei, care este foarte flexibila si prevazuta cu peri mici, de cauciuc.La prima aplicare, nu pot spune ca am fost incantata... Am senzatia ca "se ia" prea mult produs pe periuta si nu il pot aplica cum trebuie pe gene! Mai mult, dupa primul strat nici nu se observa, singurul lucru notabil fiind o usoara alungire a genelor. Dupa al doilea strat, efectul a fost mult mai pronuntat, dar parea usor "exagerat", in sensul ca genele mele capatasera aspect de "picioruse de insecta". Nu ma prea omor nici dupa culoare, dar probabil ca, daca mi l-as fi achiztionat din magazine, as fi cumparat varianta negru simplu. Recunosc ca am fost dezamagita de acest produs pentru ca citisem numai review-uri bune... Urmatoarele aplicari au fost mai ok decat prima, dar nu se ridica la inaltimea lui L'Oreal Lash Architect Carbon Gloss sau a lui False Lash Effect de la Maxfactor, ca sa nu mai vorbim de Lancome-Hypnose, care deja intra intr-o alta categorie.  Avand in vedere totusi ca acest produs costa 25 de lei, o sa o las mai moale cu criticile. Pentru acest pret, nu se descurca chiar rau, periuta e foarte ok si parca in ultima vreme nu imi mai lasa genele incarcate. In plus, in lumina soarelui arata destul de cool reflexele albastrui (desi eu raman in continuare cu preferintele "pe negru absolut" in materie de mascara). Per total, pe o scara de la 1 la 5 i-as da acestui produs un 2.8, ceea ce e foarte bine avand in vedere ca Hypnose are 4.5 :D
Va astept cu pareri!

4 comentarii:

  1. Multumesc >:D< va astept cu drag pe blogul meu :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ai venit in blogosfera!
    Eu sunt incantata de produsele Rimmel, si de fiecare data cand vad o revista care contine un produs cosmetic, fie el de la Rimmel, Maybelline,sau Deborah, consider ca fac o afacere buna, avand in vedere ca in magazine preturile produselor cosmetice sunt cu mult peste pretul la care poti achizitiona si revista si produsul cosmetic dat cadou.
    Si asa imi permit sa fac si incercari, fara sa cheltui o avere.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Tulpina-Rosie - da, si eu consider la fel! Btw, ca pont, pe site-ul asta www.lirc.ro gasesti toate revistele de luna viitoare si ce cadouri si mostre vei gasi in ele :D asa poti sa tintesti direct cele mai bune oferte! si eu am o groaza de produse super ok cumparate cu reviste :)

    RăspundețiȘtergere

ShareThis