Lista mea de bloguri

Like my blog?

joi, 10 februarie 2011

Why I Wore Lipstick To My Mastectomy

 Am vazut anul trecut un film, din pura intamplare, pe canalul Hallmark, actualmente Diva Universal... Filmul, in traducere romaneasca, Ruj rosu pentru zile negre (TO este titlul acestui post), este bazat pe o carte omonima si trateaza povestea adevarata a unei tinere de 27 de ani, diagnosticata cu cancer la san!  De ce am ales sa scriu acest post, care este relativ off topic, avand in vedere ca incerc sa fac un blog de beauty? Pentru ca asa am simtit, si va spun inca de pe acum ca o sa postez tot ce imi trece prin minte si tot ce am pe suflet :) Si voi incalca si regula nescrisa a "unei singure postari pe zi"! O sa scriu cat am eu chef :))
Revenind la film, este ceea ce eu numesc  "a life time movie" si merita vazut! Este extrem de impresionant sa vezi cum eroina noastra trece de la viata perfecta pe care o avea inainte (un sot perfect, niste prietene minunate si o cariera de succes) la incercarea disperata de a se autoaccepta, de a supravietui, de a lupta cu boala, de a-si pastra feminitatea si bucuria de a trai. Ajutorul ei in drumul extrem de dificil pe care trebuie sa il parcurga este rujul rosu, care ii da putere si curaj de fiecare data si o ajuta sa simta ca e femeie... Nu va povestesc mai multe, va las pe voi sa urmariti filmul, daca nu ati facut-o deja...
Un singur lucru mai vreau sa scriu... ca defapt de aici am pornit cu ideea acestei postari. Eroina, pe numele ei Geralyn, avea o mantra <<un sunet, un cuvant sau o grupare de cuvinte considerate capabile sa creeze o transforamare spirituala>>. Vreau neaparat sa impartasesc cu voi aceasta mantra, mie personal mi s-a parut suuuper tare :)


"I am the Sky.  Nothing can stick to me.  Airplanes can fly thru me.  Storms can roll past me. I'm still the Sky.

The Sky is open and vast and stays unchanged no matter what happens to it.

I am the Sky.  Nothing can stick to me
."

 Hugs & kisses !!!

Editare: tocmai mi-a spus cineva ca e foarte "beauty-related" postarea, fiindca actiunea filmului se invarte in jurul rujului rosu, Geralyn numindu-l "war paint for my soul"... Thanks, "cineva" :*:*:*

3 comentarii:

  1. Wow... mi-a placut foarte mult postarea asta... nu am vazut filmul, dar mi-l scot chiar acum! chiar daca e blog de beauty, sunt bine venite si astfel de postari! mie mi-ai facut ziua!

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu am vazut filmul, desi de obicei nu ma uitam pe Hallmark. pur si simplu m-a prins.
    e o poveste foarte emotionanta, iar modul in care a ales sa treaca prin aceasta grea incercare a vietii a fost impresionant.

    RăspundețiȘtergere

ShareThis