Lista mea de bloguri

Like my blog?

joi, 3 februarie 2011

Veronesse!

Scriu acest post in urma unei experiente foarte placute, pe care tin neaparat sa o impartasesc cu voi... Povestea mea incepe intr-o frumoasa zi de shopping, zi in care am inceput primele cautari de accesorii de mireasa. Mare dezamagire cand am vazut ce oferte slabe aveau magazinele in ceea ce priveste pantofii pentru mirese! Chiar si magazinul meu preferat, Benvenutti, unde gasisem de atatea ori problematicul numar 35 si calapodul atat de familiar si de comod, m-a lasat masca cand am vazut doar doua-trei modele expuse! Pe scurt, nu prea aveai de unde alege... In Iulius Mall insa, am descoperit paradisul pantofilor...magazinul Veronesse! Am intrat timida si mi s-a taiat pe loc respiratia! Atatia pantofiori minunati, miros de piele naturala, tocuri ametitor de inalte, panglici fine de tulle si saten... Imi plac cam 90 % din modele lor!

Si, colac peste pupaza, un perete intreg plin de pantofiori pentru mirese! Zeci de modele de pantofiori, pentru toate gusturile si intr-o paleta larga de nuante, de la albul cel mai alb pana la crem! Modele sunt extrem de variate, la fel si inaltimea tocului. Ceea mi-a placut extrem de mult este posibilitatea de a achiztiona chiar si pantofi fara toc pentru mirese, extrem de eleganti si cu stil! Chiar daca nu e cazul meu (voi avea tocuri de 10 cm!), e de admirat ca un brand se gandeste si la cele care, din diverse motive, nu vor sau nu pot sa poarte tocuri inalte in ziua cea mare.



Un alt asect care m-a lasat masca este amabilitatea vanzatoarelor si profesionalismul de care au dat dovada! S-au dovedit gata sa ma ajute chiar daca le-am spus din start ca nu sunt in magazin ca sa cumpar, ci doar "inspectez" piata... In aceste conditii, in multe magazine din Romania, nu as fi primit decat o privire indignata si un tratament rece. Nu si la Veronesse, si vreau sa spun ca am mers in acest magazin de cel putin 5 ori pana sa ma decid asupra modelului si de fiecare data am fost tratata exemplar! Nu am fost "terorizata" de vanzatoare ca in magazinul Meli Melo de exemplu, ci acestea stiu sa se faca utile doar cand este nevoie, in rest te si lasa sa te uiti in pace la toate modelele minunate! M-am decis asupra pantofilor, dar nu aveau modelul ales de mine pe alb. Surpriza! Vanzatoarea m-a informat ca se poate face la comanda, in doua saptamani! M-am bucurat foarte mult!
O sa mai dau o bila alba si pentru gama larga de marimi, pornind chiar de la marimea 34! Este un cosmar sa cauti marimea 34 sau 35 in Cluj, pentru ca majoritatea brandurilor de incaltaminte incep de la 36! Ba mai mult, am primit raspunsul ca "35 e de copii"! Ce ar trebuie sa facem in cazul acesta noi, nefericitele posesoare ale unur picioruse mici?? Sa ne incaltam cu adidasi si ghetute?!

Inchei acest post anuntandu-va ca mi-am achizitionat perechea de pantofiori mult visata si ii ador pur si simplu! Sunt din cea mai fina piele, lucrati manual (alta bila alba!) si au un calapod divin! Multumesc, Veronesse, sunteti un exemplu de urmat!

4 comentarii:

  1. am fost si eu astazi la magazin si ai avut dreptate, super servire! Ma gandesc sa imi aleg material si model si imi fac ei exact cum vreau. te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu mi-am ales pantofii de nunta de la Veronesse, i-am facut tot la comanda si sunt extrem de multumita. Arata foarte clasic si fara varsta, cred ca ii voi pastra multa vreme de acum incolo. In plus, sunt lucrati cu grija. :) Bila alba pt ei si din partea mea.

    RăspundețiȘtergere
  3. In Iulius Mall stiu sigur ca este, parca si in Polus, daca nu ma insel. Eu din Iulius mi-am cumparat pantofii.

    RăspundețiȘtergere

ShareThis